Urządzenia i Akcesoria
Capirotada
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
8 porciones
Składniki
-
4 bolillos secos en rebanadas (2 cm)
-
150 g de queso cotija
-
750 g de agua
-
400 g de piloncillo granulado
-
3 piezas de anís estrella
-
2 ramas de canela
-
1 cáscara de limón verde
-
100 g de pasas
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Białko
9 g
Kalorie
1520 kJ /
362 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
75 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Atole de guayaba
40 min
Tamales canarios
2 godz.
Atole de arroz de la esquina
35 min
Pan de elote
2 godz.
Tamales de elote, queso y zarzamora
2 godz. 30 min
Capirotada en bocados
25 min
Gelatina de mango
15 min
Atole champurrado
20 min
Champurrado del puesto de tamales
15 min
Calabaza en tacha
1 godz. 15 min
Café de olla
25 min
Champurrado
25 min