Urządzenia i Akcesoria
Bruschetta med bønnepålegg
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porsjoner
Składniki
-
parmesanost delt i biter (3 cm)50 g
-
vann1000 g
-
favabønner, frosne tint500 g
-
grønne erter, frosne50 g
-
hvitløksfedd2
-
basilikum, fersk bare blader2 kvister
-
vårløk trimmet og delt i kvarte2
-
oliven10
-
sitronsaft (ca. ½ sitron)2 ts
-
havsalt etter smak1 - 2 klyper
-
malt svart pepper etter smak1 - 2 klyper
-
surdeigsbrød delt i skiver (2 cm tykke) og ristet1
-
feta ost smuldret100 g
-
"extra virgin" oliven olje til pynt (valgfritt)1 ss
-
sitron kun skall, ingen hvit marg, til pynt (valgfritt)1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Sód
1392.4 mg
Białko
34.7 g
Kalorie
2753.5 kJ /
655.5 kcal
Tłuszcz
18.7 g
Błonnik
15.5 g
Tłuszcz nasycony
7.8 g
Węglowodany
78.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Detoxsalat
Brak ocen
Eksotisk fruktpudding
Brak ocen
Salat med sobanudler og tofu
Brak ocen
Avokadosorbet
Brak ocen
Basilikumsorbet
Brak ocen
Djevelegg
Brak ocen
Kaviarkremost med karse og reddiksalat
Brak ocen
Stekt pudding med Potet, taleggio og gressløksdip
Brak ocen
Asparges-og mangosalat
Brak ocen
Rødkålsalat med fiken og gorgonzola
Brak ocen
Kjøttpaier med rosmarin
Brak ocen
Thaisalat med peanøttdressing (vegansk, glutenfri)
30 min