Kaviarkremost med karse og reddiksalat

Kaviarkremost med karse og reddiksalat

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 porsjoner

Składniki

Kaviarkremost
  • gelatin plater
    2
  • vann for bløtlegging
  • hvitvin
    50 g
  • kremost
    300 g
  • kaviar
    15 g
  • gressløk, fersk finskåret
    ½ bunt
Salat og montering
  • hvitt brød
    8 skiver
  • olivenolje
    20 g
  • dijon sennep
    ½ ts
  • havsalt
    ½ ts
  • sukker
    ½ ts
  • cider eddik
    10 g
  • appelsinjuice
    10 g
  • reddik, rød i skiver (5 mm)
    150 g
  • karse
    20 g
  • kaviar
    10 g

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porsjon

Białko 16 g
Kalorie 1918 kJ / 459 kcal
Tłuszcz 30 g
Błonnik 2.6 g
Węglowodany 29 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie