Urządzenia i Akcesoria
Rødkålsalat med fiken og gorgonzola
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 porsjoner
Składniki
-
eple, søtt fast, kjernet, delt i fire1
-
sjalottløk halvert1
-
rødkål delt i biter300 g
-
fiken, tørket delt i biter (3 cm)30 g
-
lønnesirup10 g
-
hvit balsamicoeddik30 g
-
tranebærjuice30 g
-
rapsolje40 g
-
havsalt1 ts
-
malt svart pepper¼ ts
-
ruccola, blader50 g
-
Gorgonzola, dolce (myk) smuldret60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Białko
5 g
Kalorie
969 kJ /
231 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
3.9 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Vår påskemeny
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Detoxsalat
Brak ocen
Eksotisk fruktpudding
Brak ocen
Salat med sobanudler og tofu
Brak ocen
Bruschetta med bønnepålegg
Brak ocen
Avokadosorbet
Brak ocen
Basilikumsorbet
Brak ocen
Djevelegg
Brak ocen
Kaviarkremost med karse og reddiksalat
Brak ocen
Stekt pudding med Potet, taleggio og gressløksdip
Brak ocen
Asparges-og mangosalat
Brak ocen
Kjøttpaier med rosmarin
Brak ocen
Thaisalat med peanøttdressing (vegansk, glutenfri)
30 min