Urządzenia i Akcesoria
Thaisalat med peanøttdressing (vegansk, glutenfri)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 porsjoner
Składniki
Peanøttdressing
-
hvitløksfedd4
-
ingefær, fersk10 g
-
peanøttsmør50 g
-
limesaft, ferskpresset20 g
-
honning30 g
-
fiskesaus20 g
-
sesamolje10 g
-
sriracha (opcjonalnie)10 g
-
kokosmelk50 g
Salat
-
150 g kål, delt i 5 cm biterrødkål delt i 5 cm biter150 g
-
rød paprika delt i 5 cm biter250 g
-
fersk mango ikke moden mango, delt i 5 cm biter250 g
-
mynteblader, ferske pluss ekstra til pynt5 g
-
korianderblader, ferske delt i 2 cm, pluss ekstra til pynt5 g
-
vårløk delt i skiver (2 cm)50 g
Reker
-
solsikkeolje4 ss
-
reker, middels store, pillede400 g
-
salt1 ts
-
malt svart pepper½ ts
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Sód
1561.2 mg
Białko
19.6 g
Kalorie
1758.2 kJ /
420.2 kcal
Tłuszcz
25.9 g
Błonnik
4.4 g
Tłuszcz nasycony
6.2 g
Węglowodany
29.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Detoxsalat
Brak ocen
Eksotisk fruktpudding
Brak ocen
Salat med sobanudler og tofu
Brak ocen
Bruschetta med bønnepålegg
Brak ocen
Avokadosorbet
Brak ocen
Basilikumsorbet
Brak ocen
Djevelegg
Brak ocen
Kaviarkremost med karse og reddiksalat
Brak ocen
Stekt pudding med Potet, taleggio og gressløksdip
Brak ocen
Asparges-og mangosalat
Brak ocen
Rødkålsalat med fiken og gorgonzola
Brak ocen
Kjøttpaier med rosmarin
Brak ocen