Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 ½ tbsp salt
- 600 g water
- 500 g red chillies, fresh, trimmed and cut into halves
- 2 garlic cloves, cut into halves
- 150 g rice vinegar
- 1 - 2 tbsp golden brown sugar, plus extra to taste
- Wartości odżywcze
- na 30 g
- Kalorie
- 101.7 kJ / 24.3 kcal
- Białko
- 0.8 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 0.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0.6 g
- Sód
- 890.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Egg Liqueur Crème Brûlée
1h 15min
Brioche
8h
Baguettes
3h 45 min
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter, TM6)
20 Min
CA Digital Flipbook #1
2 Std.
Pita Bread with Smoked Salmon and Truffle Honey Sauce
1 godz. 30 min
Miniroscón de Reyes (Spanish King’s Cakes)
3h
Canadian Strawberry Shortcake
30 min
Baguette
3h 45 min
Steamed Crème Brûlée (Metric) (TM6)
4h 45min
Shrimp and Crab Stack
25 Min
Steamed Crème Brûlée
4h 45min