Urządzenia i Akcesoria
Pumpkin Risotto
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
amaretti biscuits (approx. 3-4) (see tip)20 g
-
Parmesan cheese cut in 2 cm pieces60 g
-
fresh sage leaves25
-
olive oil plus 1 tsp for frying30 g
-
shallots50 g
-
butternut squash, peeled, seeds removed, cut in pieces (3 cm)pumpkin flesh peeled, seeds removed, cut in pieces (3 cm)300 g
-
white wine50 g
-
risotto rice250 g
-
boiling water500 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
unsalted butter plus 30 g1 tsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
347.6 mg
Białko
11.6 g
Kalorie
2120.9 kJ /
506.9 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
8.8 g
Węglowodany
64.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Green Goddess Edamame Salad Bowl
1h
Jewish Chicken Soup
50min
Blood Orange and Campari Steamed Pudding
1h 45min
Creamy Tagliatelle with Squash, Scamorza and Pecorino
45min
Pad Thai
45min
Nectarine Tart with Frangipane
1h
Apple and Pear Compote (Kompot jabłkowo-gruszkowy)
1h 15min
Gluten Free Apple Date Coffee Cake
1h
Lime and coconut mini bundts
40min
Linguine with Bacon and Prawns
35min
Coconut Bao with Prawns
1h 40min
Butternut Squash, Courgette and Chorizo Soup
30min