Urządzenia i Akcesoria
Cauliflower and Broccoli Gratin
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
Breadcrumbs
-
garlic clove1
-
100 g gluten-free bread, torn in pieces (approx. 100 g)bread torn in pieces (approx. 100 g)2 slices
-
fresh parsley (approx. 1 small handful)10 g
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (3 cm)Parmesan cheese cut in pieces (3 cm)50 g
Béchamel Sauce
-
40 g olive oil, cut in piecesbutter cut in pieces40 g
-
plain flour40 g
-
salt1 pinch
-
ground nutmeg½ tsp
-
milk500 g
Vegetables
-
water for steaming500 g
-
cauliflower florets cut in pieces (2-3 cm)150 - 300 g
-
broccoli florets cut in pieces (2-3 cm)150 - 300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
12.7 g
Kalorie
1027 kJ /
245 kcal
Tłuszcz
14.7 g
Węglowodany
15.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon and Potato Bake with Dill
1 godz. 15 min
Root Vegetable Gratin
1 godz.
Chopped Vegetable Salad
10 min
Vegetable pasta sauce
40 min
Cauliflower Cheese
50 min
Courgettes with Corn
25 min
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35 min
Pumpkin Pearl Barley Risotto with Chorizo
45 min
Janssons Frestelse (Jansson’s Temptation)
1 godz. 40 min
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1 godz.
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Cauliflower Mac and Cheese
1 godz. 40 min