Urządzenia i Akcesoria
Cauliflower and Broccoli Gratin
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
Breadcrumbs
-
garlic clove1
-
100 g gluten-free bread, torn in pieces (approx. 100 g)bread torn in pieces (approx. 100 g)2 slices
-
fresh parsley (approx. 1 small handful)10 g
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (3 cm)Parmesan cheese cut in pieces (3 cm)50 g
Béchamel Sauce
-
40 g olive oil, cut in piecesbutter cut in pieces40 g
-
plain flour40 g
-
salt1 pinch
-
ground nutmeg½ tsp
-
milk500 g
Vegetables
-
water for steaming500 g
-
cauliflower florets cut in pieces (2-3 cm)150 - 300 g
-
broccoli florets cut in pieces (2-3 cm)150 - 300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
12.7 g
Kalorie
1027 kJ /
245 kcal
Tłuszcz
14.7 g
Węglowodany
15.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Aubergine and Tomato Pasta
45 min
Polenta with Ratatouille
1 godz. 20 min
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
1 godz. 15 min
Green Vegetable Frittata - Frittata verde
25 min
Lasagne Bolognese
2 godz. 30 min
Stuffed vegetables
1 godz. 5 min
Courgettes with Corn
25 min
Pasta alla Norma
50 min
Chopped Vegetable Salad
10 min
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35 min
Bacon, Leek and Emmental Tart
25 min
Pea and Courgette Tarts
1 godz.