Urządzenia i Akcesoria
培根乳酪燕麦
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
车达乳酪 切小块(2厘米)60 克
-
京葱 ,切片(2-3厘米)50 克
-
蒜头1 瓣
-
橄榄油10 克
-
黄油10 克
-
培根丁150 克
-
去核椰枣50 克
-
燕麦片100 克
-
水300 克
-
蔬菜高汤酱1 茶匙
-
整粒综合坚果 (opcjonalnie) 切碎50 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
351.6 mg
Białko
13 g
Kalorie
1664.9 kJ /
397.9 kcal
Tłuszcz
26.3 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
9.9 g
Węglowodany
28.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
早餐燕麦
5 Przepisów
Chiny
Chiny
Może spodoba Ci się również...
早餐(牛奶红豆薏仁粥、芹菜炒木耳、水煮蛋)
Brak ocen
早餐(蒸水果玉米和西兰花、鸡蛋羹、低脂牛奶)
Brak ocen
温泉蛋
55 min
茶叶蛋
45 min
早餐(荠菜虾仁鲜肉小馄饨、蓝莓奶昔)
Brak ocen
早餐(荞麦热干面、木耳拌黄瓜、木瓜奶昔、溏心蛋)
Brak ocen
无糖牛奶银耳雪梨羹
Brak ocen
早餐(红油米线、芒果奶昔、溏心蛋)
20 min
早餐(罗汉上素粉肠、低脂牛奶)
Brak ocen
早餐(蒸鸡蛋羹、山药、菠菜配低脂牛奶)
25 min
早餐(生滚牛肉粥、树莓芋泥蛋奶布丁和广东菜心)
50 min
早餐(土豆芝士鸡肉酱贝果、车厘子酸奶果昔和哈佛蔬菜汤)
30 min