培根乳酪燕麦
TM6

培根乳酪燕麦

4.0 (4 oceny)

Składniki

  • 60 克 车达乳酪 ,切小块(2厘米)
  • 50 克 京葱 ,切片(2-3厘米)
  • 1 瓣 蒜头
  • 10 克 橄榄油
  • 10 克 黄油
  • 150 克 培根丁
  • 50 克 去核椰枣
  • 100 克 燕麦片
  • 300 克 水
  • 1 茶匙 蔬菜高汤酱
  • 50 克 整粒综合坚果 ,切碎 (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1664.9 kJ / 397.9 kcal
Białko
13 g
Węglowodany
28.7 g
Tłuszcz
26.3 g
Tłuszcz nasycony
9.9 g
Błonnik
3.7 g
Sód
351.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy