培根乳酪燕麦

培根乳酪燕麦

4.0 4 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 人份

Składniki

  • 车达乳酪 切小块(2厘米)
    60 克
  • 京葱 ,切片(2-3厘米)
    50 克
  • 蒜头
    1 瓣
  • 橄榄油
    10 克
  • 黄油
    10 克
  • 培根丁
    150 克
  • 去核椰枣
    50 克
  • 燕麦片
    100 克
  • 300 克
  • 蔬菜高汤酱
    1 茶匙
  • 整粒综合坚果 (opcjonalnie) 切碎
    50 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 351.6 mg
Białko 13 g
Kalorie 1664.9 kJ / 397.9 kcal
Tłuszcz 26.3 g
Błonnik 3.7 g
Tłuszcz nasycony 9.9 g
Węglowodany 28.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie