Urządzenia i Akcesoria
藜麦早餐碗(产后)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 人份
Składniki
-
冷冻豌豆100 克
-
嫩芦笋 切段1 把
-
毛豆仁80 克
-
水850 克
-
藜麦、白色80 克
-
西葫芦 ,切细条1 根
-
葱 ,切碎2 根
-
鸡蛋(每颗约53-63克) ,水煮的,提前准备(见要诀)4 颗
-
原味开心果果仁 ,切碎30 克
-
食用花 装饰用适量
-
特级初榨橄榄油 装饰用适量
-
车达乳酪 软化的80 克
-
柠檬 或酸橙,切片(可省略)1 个
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
222.7 mg
Białko
20.6 g
Kalorie
1393.4 kJ /
333 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
6.2 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
新手妈妈营养餐
14 Przepisów
Chiny
Chiny