Urządzenia i Akcesoria
白菜福袋(13-24月龄)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 个
Składniki
-
水 蒸大白菜叶用200 克
-
大白菜叶 切去白色部分6 片(叶片)
-
玉米粒30 克
-
牛肉 切小块70 克
-
盐 约1小撮1 克
-
葱6 根
-
水 蒸煮用200 克
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 个
Sód
13.1 mg
Białko
2.7 g
Kalorie
85.5 kJ /
20.4 kcal
Tłuszcz
0.6 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
1.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
萌宝辅食
20 Przepisów
Chiny
Chiny