奶油鸡肉西兰花意大利面

1.0 1 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 人份

Składniki

  • 洋葱 切块
    120 克
  • 蒜头
    1 - 2 瓣
  • 橄榄油
    20 克
  • 鸡胸肉 切约2厘米丁
    250 克
  • 西兰花, 切小朵
    200 克
  • 800 克
  • 干牛至叶
    1 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    2 - 3 小撮
  • 意大利面条 长的
    300 克
  • 奶油乳酪 切块
    200 克
  • 新鲜欧芹 切碎,装饰用

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 523.9 mg
Białko 24.5 g
Kalorie 2406.3 kJ / 575.1 kcal
Tłuszcz 24.6 g
Błonnik 3.1 g
Tłuszcz nasycony 10.9 g
Węglowodany 64.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...