Urządzenia i Akcesoria
奶油鸡肉西兰花意大利面
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
洋葱 切块120 克
-
蒜头1 - 2 瓣
-
橄榄油20 克
-
鸡胸肉 切约2厘米丁250 克
-
西兰花, 切小朵200 克
-
水800 克
-
干牛至叶1 茶匙
-
盐½ 茶匙
-
黑胡椒粉2 - 3 小撮
-
意大利面条 长的300 克
-
奶油乳酪 切块200 克
-
新鲜欧芹 切碎,装饰用
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
523.9 mg
Białko
24.5 g
Kalorie
2406.3 kJ /
575.1 kcal
Tłuszcz
24.6 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
10.9 g
Węglowodany
64.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
自制
48 Przepisów
Chiny
Chiny