白蟹豆腐煲

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 人份

Składniki

  • 玉米淀粉 勾芡用
    10 克
  • 勾芡用
    25 克
  • 切片
    25 克
  • 20 克
  • 梭子蟹 一切四
    200 克
  • 花雕酒
    40 克
  • 300 克
  • 豆腐 切2X2厘米小块
    200 克
  • 3 克
  • 白胡椒粉
    1 克
  • 切沫
    2 根

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 448.5 mg
Białko 13.6 g
Kalorie 606.5 kJ / 145 kcal
Tłuszcz 7.8 g
Błonnik 0.9 g
Tłuszcz nasycony 1.3 g
Węglowodany 4.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...