Urządzenia i Akcesoria
白蟹豆腐煲
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
-
玉米淀粉 勾芡用10 克
-
水 勾芡用25 克
-
姜 切片25 克
-
油20 克
-
梭子蟹 一切四200 克
-
花雕酒40 克
-
水300 克
-
豆腐 切2X2厘米小块200 克
-
盐3 克
-
白胡椒粉1 克
-
葱 切沫2 根
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
448.5 mg
Białko
13.6 g
Kalorie
606.5 kJ /
145 kcal
Tłuszcz
7.8 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
4.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
季节
20 Przepisów
Chiny
Chiny