Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 190 g di farina integrale
- 45 g di fecola di patate
- 25 g di cacao amaro in polvere
- 70 g di stevia
- 8 g di lievito in polvere per dolci
- 100 g di olio di semi di girasole + q.b.
- 300 g di latte scremato
- ½ - 1 fiala di aroma all'arancio, a piacere
- 200 g di robiola
- 200 g di crema gianduia
- 200 g di fragole, pulite e a fettine
- pistacchi al naturale, sgusciati e spellati, in granella
- Wartości odżywcze
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1313.2 kJ / 313.8 kcal
- Białko
- 8.2 g
- Węglowodany
- 27 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 4 g
- Błonnik
- 2.4 g
- Sód
- 227 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Torta di albumi al cioccolato
50 min.
Crostata di castagne
2h 30min
Cheesecake al melone
5h 30 min
Sacher Torte (senza glutine)
3h
Tortine ricotta e cioccolato
1h
Crostata morbida allo yogurt e frutta
4 Std. 30 Min
Dolcetti di cioccolato e cereali
3h 15 min
Muffin della nonna alle mele
45 min.
Torta pinguino
1h 30 min.
Crostata albero di Natale
1h 30 min.
Torta cioccolato e arancia al Varoma
2h
Cheesecake al tiramisù
6h 30min