Bolo salgado Mediterrânico

Bolo salgado Mediterrânico

3.0 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
10 doses

Składniki

  • queijo parmesão cortado em pedaços (3 cm aprox.)
    50 g
  • curgete cortada em pedaços (4 cm aprox.)
    150 g
  • azeitonas pretas s/ caroço
    50 g
  • azeitonas verdes s/ caroço
    50 g
  • pimento morrone
    80 g
  • alecrim seco, picado
    1 c. chá de
  • sal
    ½ c. chá de
  • pimenta preta
    1 - 2 c. chá de
  • ovos
    3
  • azeite
    80 g
  • leite
    120 g
  • queijo-creme
    100 g
  • farinha tipo 55
    175 g
  • fermento em pó p/ bolos
    10 g

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 236.3 kcal / 988.7 kJ
Białko 6.8 g
Tłuszcz 15.9 g
Węglowodany 16.7 g
Błonnik 1.3 g
Tłuszcz nasycony 4.8 g
Sód 444 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...