Urządzenia i Akcesoria
Base para aperitivo
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 45 min
20 unidades
Składniki
-
água50 g
-
2 g fermento biológico secofermento biológico fresco5 g
-
farinha de trigo mais q.b. para polvilhar100 g
-
azeite de oliva extra virgem mais q.b. para untar15 g
-
sal½ c. chá de
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 unidade
Sód
58.5 mg
Białko
0.6 g
Kalorie
107.3 kJ /
25.6 kcal
Tłuszcz
0.8 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
3.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Comes e bebes
20 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Bolo de laranja, gengibre, nozes e cranberries
50 min
Pãezinhos divertidos
Brak ocen
Nachos com chilli beans e guacamole - México
Brak ocen
Coxas de frango teriyaki
2 godz.
Satay de carne
2 godz. 30 min
Tapenade de azeitonas pretas
10 min
Pizza calabresa
27 godz.
Risoto de aspargos com crisp de Parma
30 min
Polenta cremosa
50 min
Polenta cremosa com ragu de cogumelos
1 godz.
Pão enrolado com calabresa e erva doce
2 godz. 15 min
Beijo de dama
Brak ocen