Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g de hojas de perejil fresco
Salsa
- 70 g de cebolla, en trozos
- 2 dientes de ajo, pelados
- 15 g de aceite de oliva
- 300 g de almejas frescas, limpias
- 50 g de calamares frescos, limpios y en trozos
- 200 g de camarones frescos, limpios sin cáscara ni cabeza
- 70 g de vino blanco
- 30 g de manteca
- ½ cucharadita de sal
- ¼ cucharadita de pimienta molida
Pasta
- 750 g de agua
- 1 ½ cucharadita de sal
- 200 g de tallarines
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 3133 kJ / 746 kcal
- Białko
- 45 g
- Węglowodany
- 82 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Focaccia con cebolla y romero
2sa 30 dk
Nuggets de pollo al horno
1sa
Puré de papas al estilo Argentino
50 dk
Sopa cremosa versátil
45 dk
Espaguetis con carbonara vegetariana
Brak ocen
Salmón con arroz y salsa de mostaza
35 dk
Pasta corta con pollo
45 dk
Salsa de tomate estilo italiano
35 dk
Risotto cremoso de champiñones y camarón.
1sa
Ñoquis con salsa rosa
2h 25 min.
Galletitas con confites de chocolate
Brak ocen
Helado de frambuesas o frutos rojos
5 menit