Urządzenia i Akcesoria
蛤蜊蒸蛋
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
3 人份
Składniki
-
水700 克
-
料酒10 克
-
姜 切片10 克
-
蛤蜊 泡水吐沙(约170克)12 个
-
蛋 打散(每个重约53-63克)2 颗
-
盐 (opcjonalnie)¼ 茶匙
-
麻油½ 茶匙
-
葱 切葱花,装饰用1 根
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
10.4 g
Kalorie
446 kJ /
106 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
0.1 g
Węglowodany
2.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
饗食弄堂
66 Przepisów
Chiny
Chiny