蛤蜊蒸蛋

蛤蜊蒸蛋

4.9 30 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
3 人份

Składniki

  • 700 克
  • 料酒
    10 克
  • 切片
    10 克
  • 蛤蜊 泡水吐沙(约170克)
    12 个
  • 打散(每个重约53-63克)
    2 颗
  • 盐 (opcjonalnie)
    ¼ 茶匙
  • 麻油
    ½ 茶匙
  • 切葱花,装饰用
    1 根

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 10.4 g
Kalorie 446 kJ / 106 kcal
Tłuszcz 6 g
Błonnik 0.1 g
Węglowodany 2.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...