Urządzenia i Akcesoria
红薯配蔬菜酱和意大利面
Przygotowanie 1 godz. 30 min
Czas całkowity 2 godz.
12 人份
Składniki
-
帕玛森奶酪 切约3厘米块100 克
-
红薯 约6小个1000 克
-
水1000 克
-
洋葱 切约4厘米片220 克
-
青椒 切约4厘米片200 克
-
红甜椒 切约4厘米片250 克
-
西葫芦 切约4厘米片300 克
-
橄榄油70 克
-
罐头番茄碎600 克
-
盐9 - 11 克
-
黑胡椒粉5 - 6 小撮
-
干意大利面 ,如 conchiglie 或 canneloni500 克
-
盐浸金枪鱼罐220 克
-
无盐黄油40 克
-
牛奶500 克
-
面粉40 克
-
豆蔻粉1 - 2 小撮
-
绿叶生菜600 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
720.2 mg
Białko
16.9 g
Kalorie
1898.3 kJ /
453.7 kcal
Tłuszcz
15.7 g
Błonnik
6.5 g
Tłuszcz nasycony
5.3 g
Węglowodany
62.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
一起来备餐
5 Przepisów
Chiny
Chiny