Urządzenia i Akcesoria
腰花浇头
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
2 人份
Składniki
-
淀粉15 克
-
水55 克
-
猪腰子 新鲜的250 克
-
盐¼ 茶匙
-
白胡椒粉1 小撮
-
蛋清1 颗
-
料酒5 克
-
水 焯水用适量
-
油40 克
-
蒜头 切片1 瓣
-
洋葱 切2厘米块70 克
-
生抽5 克
-
老抽10 克
-
糖1 茶匙
-
蚝油1 茶匙
-
葱 切段2 根
-
青椒 去芯,切三角形块状1 个
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
704.5 mg
Białko
23.1 g
Kalorie
1742.5 kJ /
416.5 kcal
Tłuszcz
24.4 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Węglowodany
26.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
一起吃面吧
11 Przepisów
Chiny
Chiny