腰花浇头

腰花浇头

4.8 5 rating
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
2 人份

Składniki

  • 淀粉
    15 克
  • 55 克
  • 猪腰子 新鲜的
    250 克
  • ¼ 茶匙
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 蛋清
    1 颗
  • 料酒
    5 克
  • 焯水用
    适量
  • 40 克
  • 蒜头 切片
    1 瓣
  • 洋葱 切2厘米块
    70 克
  • 生抽
    5 克
  • 老抽
    10 克
  • 1 茶匙
  • 蚝油
    1 茶匙
  • 切段
    2 根
  • 青椒 去芯,切三角形块状
    1 个

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 704.5 mg
Białko 23.1 g
Kalorie 1742.5 kJ / 416.5 kcal
Tłuszcz 24.4 g
Błonnik 0.6 g
Tłuszcz nasycony 3.3 g
Węglowodany 26.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...