焦糖夹心苹果姜饼人

焦糖夹心苹果姜饼人

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 人份

Składniki

  • 苹果(任何品种) 去皮,去核,切约2厘米块
    100 克
  • 去皮
    2 小块
  • 鸡蛋(每颗约53-63克)
    1 颗
  • 白砂糖
    30 克
  • 40 克
  • 天然香草精
    1 茶匙
  • 斯佩尔特小麦面粉
    80 克
  • 小苏打
    1 茶匙
  • 1 小撮
  • 黑胡椒粉
    1 小撮
  • 肉桂粉
    ½ 茶匙
  • 丁香粉
    ½ 茶匙
焦糖夹心
  • 马斯卡彭乳酪
    120 克
  • 焦糖浆
    40 克
  • 糖粉 装饰用

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 356.4 mg
Białko 4.3 g
Kalorie 1021.7 kJ / 244.2 kcal
Tłuszcz 15.8 g
Błonnik 2.1 g
Tłuszcz nasycony 5.8 g
Węglowodany 23.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...