Urządzenia i Akcesoria
炒姜饭
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
8 人份
Składniki
-
无骨鸡腿肉 切块(2公分)150 克
-
麻油 另加 1 汤匙60 克
-
白胡椒粉1 少许
-
酱青 另加 1 茶匙20 克
-
蒜瓣4 个
-
新鲜姜 切成3公分块状80 克
-
蛋 稍微打散2 个
-
熟米饭 (参考贴士)550 - 600 克
-
鸡精粉10 克
-
青葱 切葱花,装饰用2 小支
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
126 mg
Białko
7 g
Kalorie
968 kJ /
231 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
亚洲人的家常菜
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy