杏鲍菇牛柳(不用)

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
1 人份

Składniki

  • 5 克
  • 10 克
  • 牛里脊 切约1厘米丁
    50 克
  • 莴笋 切约1厘米丁
    50 克
  • 杏鲍菇 切约1厘米丁
    60 克
  • 现磨黑胡椒粉
    1 小撮
  • 约1小撮
    1 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 436.2 mg
Białko 12.8 g
Kalorie 619.3 kJ / 148 kcal
Tłuszcz 9.2 g
Błonnik 2.3 g
Tłuszcz nasycony 2.5 g
Węglowodany 5.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji

Może spodoba Ci się również...