薑黃蔬菜雞湯麵

薑黃蔬菜雞湯麵

4.0 1 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 人份

Składniki

  • 紅蘿蔔 切塊,(約 3 公分)
    100 克
  • 洋蔥 切塊,(約 3 公分)
    200 克
  • 橄欖油
    20 克
  • 西洋芹 削皮,切片
    60 克
  • 1 茶匙
  • 薑黃粉
    1 茶匙
  • 乾燥月桂葉
    1 片
  • 1200 克
  • 帶皮帶骨雞腿肉
    400 克
  • 乾義大利麵(長直麵,spaghetti) 剝成小段
    60 克
    60 克 乾通心粉 (湯用)
  • 菠菜 切小段
    200 克
  • 黑胡椒粉
    1 小撮

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 749.4 mg
Białko 20.8 g
Kalorie 1510 kJ / 360.9 kcal
Tłuszcz 21.6 g
Błonnik 3.6 g
Tłuszcz nasycony 5.2 g
Węglowodany 21.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...