蔥雞湯

蔥雞湯

2.0 1 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 人份

Składniki

  • 1200 克
  • 雞翅 二節翅
    250 克
  • 3 克
  • 1 茶匙
  • 青蔥 切蔥花
    180 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 653.2 mg
Białko 11.8 g
Kalorie 562.2 kJ / 134.4 kcal
Tłuszcz 8.4 g
Błonnik 1.2 g
Tłuszcz nasycony 2.6 g
Węglowodany 3.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...