Urządzenia i Akcesoria
全麥吐司
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 5 godz.
6 人份
Składniki
-
全麥麵粉150 克
-
水400 克
-
黑糖20 克
-
蜂蜜10 克
-
乾酵母粉 約 1 茶匙5 克
-
奶粉15 克
-
冷水 約 1 大匙15 克
-
蛋 (約50 克)1 顆
-
高筋麵粉150 克
-
鹽 約½ 茶匙5 克
-
奶油 塗抹用
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 6 人份
Sód
2092.9 mg
Białko
45.5 g
Kalorie
5661.7 kJ /
1353.2 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
9 g
Tłuszcz nasycony
4.6 g
Węglowodany
259.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
暖心食療
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan