Urządzenia i Akcesoria
檸香風味花椰菜飯
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
-
白花椰菜 洗淨,取小朵700 克
-
蒜頭10 克
-
橄欖油25 克
-
白胡椒粉 依個人口味調整1 小撮
-
鹽 依個人口味調整½ 茶匙
-
檸檬皮屑1 茶匙
-
檸檬汁1 ½ 茶匙
-
百里香2 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 人份
Sód
770 mg
Białko
4.4 g
Kalorie
1304 kJ /
312 kcal
Tłuszcz
25.5 g
Błonnik
0.6 g
Węglowodany
35.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美味自由配
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan