匈牙利燉牛肉
TM6

匈牙利燉牛肉

4.3 (13 ocen)

Składniki

  • 10 克 油
  • 400 克 牛肩肉 ,切塊(約4公分)
  • 300 克 洋蔥 ,切塊(約2公分)
  • 10 克 蒜頭 (整粒)
  • 200 克 紅蘿蔔 ,去皮,切塊(約3公分)
  • 1 片 乾月桂葉
  • 50 克 紅酒
  • 20 克 蕃茄糊
  • 200 克 水
  • 2 茶匙 匈牙利甜紅椒粉
  • ½ 茶匙 鹽
  • ½ 茶匙 黑胡椒粗粒

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
2751.1 kJ / 658.2 kcal
Białko
37.4 g
Węglowodany
33.4 g
Tłuszcz
41.7 g
Tłuszcz nasycony
16.4 g
Błonnik
6.1 g
Sód
386.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy