日式溏心蛋

日式溏心蛋

5.0 3 rating
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 24 godz. 30 min
6 人份

Składniki

  • 醬油
    90 克
  • 清酒
    90 克
  • 味醂
    90 克
  • 1 ½ 茶匙
  • 6 顆
  • 至和主鍋內的的1 公升指示線水平
  • 冰塊水

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 6 人份

Sód 5415.9 mg
Białko 49.8 g
Kalorie 3256.1 kJ / 778.2 kcal
Tłuszcz 31.9 g
Błonnik 0.7 g
Tłuszcz nasycony 10.3 g
Węglowodany 20.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...