Urządzenia i Akcesoria
焗烤花椰菜飯
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
2 人份
Składniki
-
白花椰菜,取小朵800 克
-
油30 克
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
-
鹽1 茶匙
-
義大利綜合香料 (opcjonalnie)¼ 茶匙
-
起司絲70 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
3030.3 mg
Białko
24.7 g
Kalorie
1879.1 kJ /
449.6 kcal
Tłuszcz
32 g
Błonnik
8.4 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
18.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
低GI新煮意
5 Przepisów
Tajwan
Tajwan