Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 ouă mijlocii (53-63 g), cu coaja albă, reci
- oțet
- 2 lingurițe turmeric uscat, măcinat
- apă, pentru umplere până la marcajul de 1 l
- Wartości odżywcze
- na 1 bucată
- Kalorie
- 258 kJ / 61.7 kcal
- Białko
- 5.3 g
- Węglowodany
- 0.3 g
- Tłuszcz
- 4.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.3 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 61 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Risotto cu ciuperci și spanac
55 min
Pate de ciuperci
1h 30 min
Cartofi Dauphinoise
50 min
Clătite din cartofi rași
35 min
Ouă de Paște vopsite în albastru deschis
55 min
Ouă de Paște vopsite în verde
Brak ocen
Ouă vopsite în portocaliu
Brak ocen
Ouă de Paște vopsite în roșu-maroniu
55 min
Concentrat pudră de legume
4 Std.
Pulpe inferioare de miel cu risoni și feta
3j 50 menit
Salată de cartofi, bacon și ceapă verde
1h 5 min
Carne de miel gătită în două feluri, cu piure de morcovi și ghimbir și sos de vin roșu
5h 15 min