Urządzenia i Akcesoria
Unt cu roșii deshidratate, busuioc și parmezan
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
1 Reteta completa
Składniki
-
parmezan tăiat bucăți (2 cm)50 g
-
frunze de busuioc proaspăt10
-
roșii deshidratate conservate în ulei, scurse50 g
-
unt nesărat moale200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Reteta completa
Białko
25 g
Kalorie
7587 kJ /
1812 kcal
Tłuszcz
188 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Unturi
8 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Supă cremă de legume, pui cu legume la aburi și sos de muștar
45 min
Unt
5 min
Sos de fructe (coulis)
10 min
Batoane cu ciocolată, zmeură și nuci de macadamia
2 godz. 55 min
Unt cu ardei jalapeño și miere
15 min
Panna cotta de nuci caju cu sos de zmeură
3 godz. 20 min
Cheesecake de Sf. Valentin
4 godz. 30 min
Unt cu usturoi și verdețuri
1 godz. 10 min
Pateu din ficat de pui cu coniac
3 godz. 25 min