Urządzenia i Akcesoria
Unt cu roșii deshidratate, busuioc și parmezan
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
1 Reteta completa
Składniki
-
parmezan tăiat bucăți (2 cm)50 g
-
frunze de busuioc proaspăt10
-
roșii deshidratate conservate în ulei, scurse50 g
-
unt nesărat moale200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Reteta completa
Białko
25 g
Kalorie
7587 kJ /
1812 kcal
Tłuszcz
188 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Unturi
8 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Panna cotta de nuci caju cu sos de zmeură
3h 20min
Bol Buddha cu carne de pui
1h
Știuleți de porumb gătiți la aburi
25min
Unt
5min
Concentrat pastă de legume
45min
Unt cu ardei jalapeño și miere
15min
Panna cotta
6h 15min
Biscuiți cu ierburi aromate și parmezan
1h 35min
Papanași fierți, cu sos de fructe de pădure
1h
Supă de praz și cartofi
40min
Unt cu usturoi și verdețuri
1h 10min
Focaccia cu ceapă
2h