Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g parmezan, tăiat bucăți (2 cm)
- 10 frunze de busuioc proaspăt
- 50 g roșii deshidratate, conservate în ulei, scurse
- 200 g unt nesărat, moale
- Wartości odżywcze
- na 1 Rețetă completă
- Kalorie
- 7587 kJ / 1812 kcal
- Białko
- 25 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 188 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bomboane din negresă raw
30 Min
Pateu din ficat de pui cu coniac
3h 25min
Salată de orez negru cu căpșune și brânză feta
40min
Concentrat pastă de legume
45min
Pâine cu cinci semințe
1h 50min
Unt
5 min
Unt cu usturoi și verdețuri
1h 10min
Supă cremă de legume, pui cu legume la aburi și sos de muștar
45min
Salată de fenicul, portocală și vișine
10 min
Salată de morcovi rași
10 min
Pastă de caju cu verdețuri
10 min
Focaccia cu ceapă
2 godz.