Wersje kompatybilne
Biban de mare gătit la aburi, cu cușcuș cu năsturel și portocală
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g ulei de măsline extravirgin
- 30 g oțet de vin roșu
- 2 lingurițe muștar de Dijon
- ¾ linguriță sare de mare
- 3 prize piper negru măcinat
- 200 g năsturel
- 4 fileuri de biban de mare, cu piele (aprox. 90 g fiecare)
- 1 linguriță ulei de măsline extravirgin
- 500 g apă
- 180 g cușcuș
- 2 ½ portocale, 2 descojite, fără partea albă, tăiate în bucăți (2 cm), 30 g zeamă și coaja rasă fin a unei ½
- 20 g semințe de pin, prăjite
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 2525 kJ / 604 kcal
- Białko
- 38 g
- Węglowodany
- 40 g
- Tłuszcz
- 31 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cuburi rumenite de carne de pui
15min
Salată mediteraneană caldă, cu cușcuș
30 min
Clătite din hrișcă
30 min
Coadă de bou gătită lent
Brak ocen
Ciuperci Shiitake cu sos Teriyaki; Tofu dulce-acrișor; Orez neprăjit
Brak ocen
Cuburi rumenite de carne de vită (Mediu)
15min
Carne de vită și ciuperci, cu salată de conopidă
45 min
Amestec de condimente 7 arome
Brak ocen
Pomana porcului
15min
Paste cu Ragout de legume
45 min
Fettuccine Alfredo vegane, cu conopidă
50 Min
Supă de roșii, linte și cimbru
40min