Piure de dovleac și fenicul, cu curcan (10-12 luni)

Piure de dovleac și fenicul, cu curcan (10-12 luni)

1.0 1 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
1 porție

Składniki

  • cartof curățat, tăiat bucăți (3 cm)
    60 g
  • fenicul tăiat bucăți (3 cm)
    30 g
  • dovleac bucăți (3 cm)
    70 g
  • pulpă de curcan, fără piele bucăți (2 cm)
    50 g
  • apă
    250 g
  • ulei de măsline extravirgin
    2 lingurițe
  • parmezan ras
    1 lingură

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porție

Białko 17 g
Kalorie 1090 kJ / 261 kcal
Tłuszcz 16.22 g
Błonnik 1.97 g
Węglowodany 13.75 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...