Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 gramů kapra, s kůží nebo bez kůže
- 1 ½ čajové lžičky mletého zázvoru
- ½ čajové lžičky kmínu, mletého
- 1 čajová lžička čerstvého kopru, nebo sušeného
- 1 ½ čajové lžičky soli
- 1100 gramů vody
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 1328 kJ / 317 kcal
- Białko
- 45.2 g
- Węglowodany
- 0.8 g
- Tłuszcz
- 12.1 g
- Błonnik
- 0.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kuřecí prsa s lehkým bramborovým salátem
45min
Placky z bílého chleba s malinovou omáčkou (bez cukru)
1h 10min
Pstruzi v holandské omáčce s bramborami
1h 5min
Mořský vlk v aromatické solné krustě
55 min
Losos s bramborami, brokolicí a koprovou omáčkou
1h 10min
Treska v pivním těstíčku
30min
Filety z pražmy na paprikovém lůžku
25min
Uzené maso na kapustě s bramborami a sýrovou omáčkou
1h
Kapr v páře s koprovou zálivkou
1h 5min
Losos na fenyklu s brokolicí v páře
30min
Chřest na páře se zelenou omáčkou
40min
Pstruh na páře a květákové pyré
1h 10min