Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1500 gramů vody
- ½ rovné polévkové lžíce mořské soli, hrubě mleté
- 200 gramů těstovin, nudlí
- 250 gramů pórku, pouze bílé části, nakrájené na kolečka
- 10 gramů oleje
- 200 gramů mozzarelly, na kousky
- 150 gramů žampiónů, na plátky
- 100 gramů vařené šunky, na kostičky
- 120 gramů crème fraîche
-
½
kostky zeleninového bujónu
lub ½ vrchovaté čajové lžičky dochucovací pasty, domácí, zeleninové - 1 stonek čerstvé bazalky, nasekané na jemno (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 2012 kJ / 479 kcal
- Białko
- 27 g
- Węglowodany
- 39 g
- Tłuszcz
- 13 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Penne s lososem a bazalkovou smetanou
45 min
Zapečené gnocchi s brokolicí a sýrem s modrou plísní
35 min
Špagety se smetanovou omáčkou
35 min
Kuře v krémové hořčičné omáčce
40 min
Kuřecí polévka s kukuřicí a s bylinkovými knedlíčky
1hod. 30min
Závin s kuřecím masem
1h 40min
Pastýřské brambory zapečené s těstovinami, smetanou a sýrem
1hod. 30min
Špagety Carbonara
40 min
Kuřecí závitky s bramborami
1h 20 min
Těstoviny se šunkou a sýrem
25min
Vaječná tlačenka
2 Std. 15 Min
Hořčičná vejce s vařenými bramborami
1h 5 min