Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1500 gramů vody
- ½ rovné polévkové lžíce mořské soli, hrubě mleté
- 200 gramů těstovin, nudlí
- 250 gramů pórku, pouze bílé části, nakrájené na kolečka
- 10 gramů oleje
- 200 gramů mozzarelly, na kousky
- 150 gramů žampiónů, na plátky
- 100 gramů vařené šunky, na kostičky
- 120 gramů crème fraîche
-
½
kostky zeleninového bujónu
lub ½ vrchovaté čajové lžičky dochucovací pasty, domácí, zeleninové - 1 stonek čerstvé bazalky, nasekané na jemno (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 2012 kJ / 479 kcal
- Białko
- 27 g
- Węglowodany
- 39 g
- Tłuszcz
- 13 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kari kuře se žampióny a basmati rýží
35 Min
Pivní maso se šťouchanými bramborami
1óra
Žlutá rýže s kuřetem
50 Min
Špenátová omáčka se smetanou
25 Min
Dušené kuřecí paličky v bylinkovém másle s bramborami
55min
Rychlé makaróny z trouby
1h 10min
Kuřecí nudlová polévka se sýrovými knedlíčky
1óra
Fusilli s kuřecími kousky, houbovou omáčkou a fazolkami
45 Min
Houbová smaženice
20 min
Barevná vřetena se zeleninou a kuřecím masem
20 min
Kuře se smetanovo-zeleninovou omáčkou
50 Min
Vánoční bramborový salát
45 Min