Urządzenia i Akcesoria
Třešňovo-jablečný džem
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
1600 gramů
Składniki
-
600 gramů třešní bez pecek
-
400 gramů jablek (zelených), oloupaných, bez jádřinců, na kousky
-
800 gramů cukru krupice
-
1 skořice, celá
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 gramů
Sód
0.8 mg
Białko
0.5 g
Kalorie
964.5 kJ /
230.5 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
59.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Zavařujeme!
11 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Rajčatové čatní
1 godz. 30 min
Džem z pomerančů
25 min
Žlutý kečup
45 min
Rebarborovo meruňkový džem
30 min
Ostružinové želé
1 godz.
Pikantní králík s červenou cibulí a pivem
45 min
Rajčatový kečup
40 min
Rajčatový džem
50 min
Džem z rebarbory a jahod
30 min
Rajčatový kečup
40 min
Jahodový džem
1 godz. 5 min
Třešňový džem
35 min