Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 750 gramů vody
- 1 čajová lžička soli
- 350 gramů brambor, na čtvrtky
- 2 pstruzi, čerství, vykuchaní a očištění
- 1 - 2 citróny, šťáva, plus citrón pro servírování
- sůl, dle chuti
- pepř černý, mletý, dle chuti
- 350 gramů zeleniny, čerstvé, např. květák, mrkev, chřest
Holandská omáčka:
- 100 gramů másla, na kostičky
- 4 žloutky
- 50 gramů bílého vína
- 10 gramů citrónové šťávy
- ½ čajové lžičky soli
- ½ čajové lžičky pepře černého, mletého
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 4021 kJ / 960 kcal
- Białko
- 46.9 g
- Węglowodany
- 39.9 g
- Tłuszcz
- 63.1 g
- Błonnik
- 7.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Losos ve smetanové omáčce se žampiony
50 min
Krůtí prsa s rýží
1h 5min
Losos s bramborovou kaší
55 min
Těstoviny penne s houbami
35 min
Jehněčí plátky s citrónovými bramborami
1h 25min
Losos ve smetanové omáčce se žampiony
50 min
Ryba s bramborami a rajčatovou omáčkou
50 min
Těstovinový salát se pstruhem a zeleninou
45 Min
Ryba s bylinkovo-sýrovou krustou, bramborami a květákem
1h 15min
Terinky z rybího filé se zakysanou smetanou
40 min
Treska s citrusovým máslem
50 min
Dušená šunka ve středozemní marinádě
50 Std. 30 Min