Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 gramů vody
- 1 zeleninový bujón (pro 0,5 l vody)
- 700 gramů brambor, na čtvrtky, ve slupce
- 20 gramů čerstvého křenu
- 2 jablka, větší, oloupaná, na kousky
- 250 gramů červené řepy, možno i salát
- 130 gramů cibule
- ½ čajové lžičky soli
- 2 špetky černého pepře, mletého
- 3 - 4 polévkové lžíce octa
- 4 polévkové lžíce oleje
- 150 gramů crème fraîche
- 150 gramů bílého jogurtu
- pažitka, čerstvá, na posypání
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 1968 kJ / 470 kcal
- Białko
- 8.75 g
- Węglowodany
- 47.2 g
- Tłuszcz
- 27.35 g
- Błonnik
- 7.075 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salát s mangem, červenou čekankou a quinoou
1 Std.
Mrkvový dip s fíky
2h 30min
Slaný koláč se zakysanou smetanou a pažitkou
2 Std.
Oříšková fantazie
1 Std. 35 Min
Selské bramborové placky se zelím
1 Std. 20 Min
Mrkvový dort (Moehrentorte)
2 Std.
Hrachovo cizrnové toasty
10min
Špenátový koláč s tvarohem a sýrem
1 Std.
Dýňová polévka s chorizem a řapíkatým celerem
30 Min
Sýrový salát s vlašskými ořechy
15min
Zeleninový koláč s bylinkami a sýrem
45 Min
Podzimní dýňový salát
10min