Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Světlé těsto
- 180 gramů másla, na kousky
- 300 gramů hladké mouky
- 1 čajová lžička kypřicího prášku do pečiva
- 2 polévkové lžíce cukru krupice
- 4 žloutky
- 2 polévkové lžíce zakysané smetany, 20 % tuku
Tmavé těsto
- 90 gramů másla, na kousky
- 150 gramů hladké mouky
- ½ čajové lžičky kypřicího prášku do pečiva
- 1 polévková lžíce cukru krupice
- 2 žloutky
- 1 polévková lžíce zakysané smetany, 20 % tuku
- 1 polévková lžíce kakaa
Vrchní vrstva
- 230 gramů cukru krupice
- 6 bílků
- 400 gramů zmrazeného ovoce, např. třešně, rybíz, maliny
- 2 polévkové lžíce bramborového škrobu
- Wartości odżywcze
- na 1 kus
- Kalorie
- 1414 kJ / 337 kcal
- Białko
- 5.5 g
- Węglowodany
- 42 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Błonnik
- 1.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Třený ovocný koláč
50 Min
Citrónová bábovka
2 Std.
Jablečná buchta
55min
Tvarohová buchta
12h 45 min
Adžika
40min
Cop s tuňákem
1h 40 min
Mandlový moučník s pudingovým krémem
3 Std.
Kynutá bábovka plněná jogurtem
2 Std.
Rebarborový koláč se sněhovou krustou
1 Std. 20 Min
Anglické kedgeree
45min
Mazancové těsto plněné klobásou
3h 40 min
Slaný závin s osmahnutými bramborami
1 Std. 30 Min