Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Těsto
- 250 gramů polohrubé mouky
- 250 gramů hladké mouky
- 1 kostka droždí, (42 gramů)
- 1 čajová lžička cukru krupice
- 1 čajová lžička soli
- ¼ čajové lžičky pepře, černého, čerstvě umletého
- 250 gramů vody
Nádivka
- 200 gramů cibule, napůl
- 35 gramů másla
- 30 gramů různých čerstvých bylinek (např. petržel, pažitka, libeček)
- 170 gramů goudy, na kousky
- 1 žloutek
- 1 polévková lžíce vody
- Wartości odżywcze
- na 1 plátek
- Kalorie
- 750 kJ / 179 kcal
- Białko
- 6.6 g
- Węglowodany
- 25.1 g
- Tłuszcz
- 5.7 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Jogurtové bulky se sezamem
1h 30 min
Pivní chléb
3 Std. 40 Min
Šnečci s kysaným zelím
1h 45 min
Olivový chléb
3h 50min
Chléb nebo bochánky s rajčaty a bazalkou
1h 45 min
Rýnský tmavý chléb
1h 30 min
Chléb se sýrem a salámem
1h 40 min
Rustikální chléb
2h
Slaný koláč se zakysanou smetanou a pažitkou
2h
Bramborový závin s bylinkovou omáčkou mousseline
1 Std. 50 Min
Sušenky Pouštní růže
45 min
Ďábelské toasty
50 min