Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 12 žampiónů velkých
- sůl
- mletý černý pepř
- 150 gramů kysaného zelí, na kousky
- 2 stroužky česneku
- 50 gramů olivového oleje
-
1
vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
lub 1 kostka zeleninového bujónu - 2 vejce
- 100 gramů ementálu, nastrouhaného
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1170 kJ / 280 kcal
- Białko
- 13.9 g
- Węglowodany
- 2.7 g
- Tłuszcz
- 23.7 g
- Błonnik
- 2.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Moravské zelí
25min
Lečo
45 min
Cukety plněné krůtím masem
1hod. 10min
Uzené maso na kapustě s bramborami a sýrovou omáčkou
1hod.
Zelné knedlíky
36min
Kadeřávek s pikantní zálivkou
15 min
Mořský ďas se zeleninou a bazalkou
Brak ocen
Nadívané papriky po sicilsku
1h 30 min
Plněné půlky brambor zapečené se sýrem
1hod.
Kapr v páře s koprovou zálivkou
1 godz. 5 min
Zapečené brambory s kysaným zelím a uzeným masem
1 godz. 20 min
Salát z bílého zelí, mrkve a jablka
5 min