Urządzenia i Akcesoria
Žampióny plněné kysaným zelím
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porce
Składniki
-
12 žampiónů velkých
-
sůl
-
mletý černý pepř
-
150 gramů kysaného zelí na kousky
-
2 stroužky česneku
-
50 gramů olivového oleje
-
1 kostka zeleninového bujónu1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
-
2 vejce
-
100 gramů ementálu nastrouhaného
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
13.9 g
Kalorie
1170 kJ /
280 kcal
Tłuszcz
23.7 g
Błonnik
2.3 g
Węglowodany
2.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Kysané zelí
11 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Ovocný nektar
10 min
Čočkový guláš se slaninou a chorizem
2 godz. 50 min
Portugalská zelená vejce
50 min
Plněná rajčata
25 min
Grilované kačenky, vejce, omáčka z medvědího česneku, nové brambory
Brak ocen
Ořechové semifreddo
8 godz. 20 min
Kapustovo-pórkové roládky z lososa
30 min
Celerové řízky s parmazánem a jogurtovým dipem
1 godz.
Plněné žampióny
1 godz. 5 min
Kapustová polévka s pálivou klobásou
35 min
Houbovo-cizrnová směs
9 godz.
Gratinovaný květák
55 min