Urządzenia i Akcesoria
家烧带鱼
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 人份
Składniki
-
15 克 油猪油15 克
-
干辣椒 去籽一切二1 克
-
葱 切段1 根
-
姜 切片15 克
-
蒜头4 - 5 瓣
-
五花肉 切片30 克
-
带鱼 切5厘米段300 克
-
水130 克
-
花雕酒20 克
-
生抽20 克
-
白砂糖2 克
-
盐1 小撮
-
白胡椒粉1 小撮
-
蚝油5 克
-
老抽2 克
-
蒜苗 装饰用适量
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
987.8 mg
Białko
18.1 g
Kalorie
2119.3 kJ /
506.6 kcal
Tłuszcz
50.2 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
16.1 g
Węglowodany
5.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
魔法
33 Przepisy
Chiny
Chiny