Urządzenia i Akcesoria
Walnuss-Feigen-Brötchen
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
4 Portionen
Składniki
-
Feigen, getrocknet60 g
-
Walnusshälften55 g
-
Wasser410 g
-
frische Hefe zerbröselt40 g
-
Honig60 g
-
Dinkelmehl260 g
-
Weizenmehl260 g
-
Salz1 ½ TL
-
Öl zum Einfetten
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
127 mg
Białko
24 g
Kalorie
1734 kJ /
415 kcal
Tłuszcz
28 g
Błonnik
7 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 6/2024
41 Przepisów
Niemcy
Niemcy