Urządzenia i Akcesoria
Tomaten-Körner-Brötchen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
8 Stück
Składniki
-
getrocknete Tomaten, in Öl abgetropft100 g
-
Wasser250 g
-
Hefe25 g
-
Dinkelmehl Type 630250 g
-
Salz1 ½ TL
-
Weizenmehl und etwas mehr zum Berbeiten250 g
-
Sonnenblumenkerne zum Wälzen200 g
-
Kürbiskerne zum Wälzen100 g
-
Eiweiß1
-
Wasser1 EL
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Sód
24 mg
Białko
10 g
Kalorie
1013 kJ /
242 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
50 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Wir gehen raus!
11 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Dinkel-Bürli
11 godz.
4-Korn-Minis
45 min
Amaranth-Brötchen
9 godz.
Walnuss-Feigen-Brötchen
2 godz. 50 min
Haselnussbrötchen
13 godz. 30 min
Pesto-Hörnchen
1 godz. 20 min
Das einfachste Dinkel-Buttermilchbrot der Welt
16 godz. 10 min
Weltmeisterbrot
5 godz.
Dinkel-Ciabattabrötchen
2 godz.
Schwarzbrot mit Sonnenblumenkernen
3 godz.
Schnelle Möhren-Brötchen zum Mitnehmen
35 min
Buttermilch-Weckchen
1 godz. 30 min