Urządzenia i Akcesoria
Bombardino-Kuchen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
20 Scheiben
Składniki
-
Mehl und etwas mehr zum Ausstäuben60 g
-
Zucker200 g
-
Eier5
-
Pflanzenöl200 g
-
Speisestärke200 g
-
Backpulver12 g
-
Bombardino200 g
-
Aprikosenkonfitüre200 g
-
Kuvertüre150 g
-
Kokosfett10 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Scheiben
Sód
72 mg
Białko
3 g
Kalorie
1182 kJ /
283 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Backen mit Axel Schmitt
5 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Apfel-Amarettini-Kuchen mit Puddingsahne
2 godz.
Plätzchen-Reste-Kuchen
1 godz. 30 min
Aprikosen-Schoko-Butterkuchen
2 godz. 25 min
Sauerbratenragout
48 godz.
Carina-Kuchen
2 godz. 30 min
Butter-Käse-Streusel-Kuchen
2 godz. 30 min
Baskenkuchen (Gâteau basque)
2 godz.
Ameisenkuchen
2 godz.
Schmand-Ananas-Kuchen
7 godz.
Eierlikörkuchen mit Nuss-Nougat-Swirl
2 godz. 30 min
Eierlikörkuchen
1 godz. 10 min
Lebkuchen-Gugelhupf
1 godz. 20 min