Urządzenia i Akcesoria
Husarenkrapfen mit Dulce de Leche
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 3 godz. 45 min
60 Stück
Składniki
-
Mandeln50 g
-
Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten250 g
-
Zucker80 g
-
Eigelb2
-
Butter in Stücken220 g
-
Backkakao30 g
-
Puderzucker zum Bestäuben
-
gezuckerte Kondensmilch, karamellisiert (Dulce de Leche), siehe Tipp200 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Sód
5 mg
Białko
1 g
Kalorie
270 kJ /
65 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gefüllte Walnussplätzchen
2 godz.
Vegane Mohn-Spitzbuben
2 godz.
Marzipan-Pistazien-Plätzchen
3 godz.
Espresso-Panforte
1 godz. 30 min
Mantecados (Spanisches Schmalzgebäck)
2 godz.
Mandel-Schoko-Baisertaler
50 min
Kaffee-Doppeldecker
3 godz.
Mohn-Rugelach
3 godz.
Gebranntes Mandelspritzgebäck
1 godz.
Schokoladenkipferl
2 godz.
Christstollen-Cantuccini
2 godz. 30 min
Lemon Crinkle Cookies
2 godz. 45 min