醋溜白菜

醋溜白菜

4.8 10 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 人份

Składniki

  • 大白菜
    500 克
  • 太白粉
    1 茶匙
  • 1 茶匙
  • 烏醋
    15 克
  • 醬油
    15 克
  • 白醋
    10 克
  • 15 克
  • 蒜頭 切片
    10 克
  • 乾辣椒 去籽,切段
    1 大匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 4 人份

Sód 1432.5 mg
Białko 10.1 g
Kalorie 1138.7 kJ / 272.2 kcal
Tłuszcz 17.1 g
Błonnik 6.8 g
Tłuszcz nasycony 2.3 g
Węglowodany 27.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...