Urządzenia i Akcesoria
醋溜白菜
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
-
大白菜500 克
-
太白粉1 茶匙
-
糖1 茶匙
-
烏醋15 克
-
醬油15 克
-
白醋10 克
-
油15 克
-
蒜頭 切片10 克
-
乾辣椒 去籽,切段1 大匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 人份
Sód
1432.5 mg
Białko
10.1 g
Kalorie
1138.7 kJ /
272.2 kcal
Tłuszcz
17.1 g
Błonnik
6.8 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Węglowodany
27.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
蔬食潮流
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan