Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 克 豆漿 ,微糖
- 1 包 優格菌粉
- 20 克 豆漿粉
- 250 克 水
- 30 克 檸檬汁
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 290.5 kJ / 69.4 kcal
- Białko
- 4.3 g
- Węglowodany
- 7.2 g
- Tłuszcz
- 2.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.3 g
- Błonnik
- 0.4 g
- Sód
- 70.8 mg