山藥丸子湯

山藥丸子湯

Brak ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
4 人份

Składniki

  • 新鮮山藥 日本山藥,削皮切塊
    200 克
  • 日本太白粉
    3 大匙
  • 依個人口味調整
    ¼ 茶匙
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 青蔥 切蔥花,(祥見要訣)
    20 克
  • 1500 克
  • 舞菇 剝成小塊
    150 克
  • ¾ 茶匙
  • 昆布粉
    ½ 茶匙
    4 克 昆布

Poziom trudności

zaawansowany


Wartości odżywcze na 4 人份

Sód 1966.9 mg
Białko 5 g
Kalorie 1142.9 kJ / 273.2 kcal
Tłuszcz 0.6 g
Błonnik 10 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 64.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...